PARAS PÄIVÄ IKINÄ 26.3.2017- Tuu messiin!

25.03.2017

Kankaalta kumahtaa - Ulman Naiset pelaa karsintaa

26.3.2017 sunnuntaina Ulman Naiset pelaa karsintasarjaa. Panoksena säilyminen kakkosdivarissa. Päivä tulee olemaan kuuma ja hikinen, kun neljä joukkeutta iskee toisiaan vastaan täyden päivän.

Ulman Naiset pelaa ensimmäisen ottelun klo 11. Vuorelan Veikkoja vastaan. Veikot sijoittuivat kolmosdivarissa sijanumerolle kaksi ja näin ollen ansaitsivat paikkansa päästä karsimaan paikasta kakkosdivariin. Veikkojen kanssa olemme saaneet otella männä vuosina useamman kerran. Veikkojen viimeisimmät kuulumiset ja taso on mysteeri, mutta sehän päästään katsastamaan heti aamutuimaan.

Ulman Naisten toinen ottelu pelataan klo 14., kun vastaan asettuu FB Factor. Joukkueen nettisivujen mukaan kotipaikka on Lehmo. Kyseessä joukkue, mistä Ulman Naisilla ei ole mitään käsitystä. Nettisivujen perusteella osaan tehdä päätelmän, että naisten kolmosdivaria pelannut joukkue on perusrungoltaan sama kuin B-tyttöjen joukkue. Naisten kolmosdivaria on pelannut myös seuran C- tyttöjä. Ja näistä kun tekee johtopäätökseen, niin kentällä vilistää nuoria ja nälkäisiä salibandytaitureita. On muuten jännää!

Päivän päättävässä ottelussa ja Ulman naisten kolmannessa ottelussa klo 18. yhteen niittaa Ulma ja SB Welhot II omasta kakkosdivarista. Ottelut SB Welhojen kakkosta vastaan päättyivät runkosarjassa kolme kertaa Ulmalle lukemin 1-2, 5-3 ja 7-2. Lukuunottamatta viimeistä kohtaamista, ottelut ovat olleet todella tasaisia ja Welhot kakkonen on äärimmäisen pätevä salibandyjoukkue. Ja uskallan vahvasti todeta, että he eivät halua pudota kolmosdivariin.

Näin ollen sunnuntaina hallilla Ulma saa kohdata kolmenlaista tiimiä: Veikot - tuttu tiimi männä vuosilta, mutta uusimmat kujeet eivät ole tiedossa. FB Factor - pelillisesti ei mitään tietoa, mistään, mutta varmasti äärimmäisen energinen kattaus nuorta taitoa. SB welhot II - tuttu taistelutoveri ja vaarallinen yllättäjä kuluneelta kaudelta. Näillä puheilla päivästä tulee ihan huikea! Pelaamisen ilo - Pelistä naatiskelu, se on kaikista tärkeintä ja sunnuntaina sitä saadaan tötterön täydeltä.


No mitä Ulman Naiset tarvitsee pärjätäkseen päivän kuumissa kamppailuissa:
1. Peli-iloa ja naatiskelua
2. Tunnetta ja taistelutahtoa
3. Yleisön tuen (!!)

Joten Hyvä Nettisivujen lukija ja salibandyNiilo: Ulman Naiset tarttee sinua, joten tuu messiin!

Ja yleisölle pikkuisen vinkkejä, seuraa ainakin näitä:

Numerolla 3: Taru "Tarde" Kauppinen: Voiko ihminen juosta enää kovempaa olematta eläin?

Numerolla 4: Tiina "Tuska, Äiti" Lempiälä: kuinka montaa pörsää Äiti mättää maalinkulmalta?

Numerolla 6: Pia "Räkä" Kiiskinen: Millainen lämäri lähtee viivasta tällä kertaa?

Numerolla 7: Johanna "Josu" Putkonen: Äitini sanoja mukaillen "laittakaa Josu kopiontikoneeseen" - joten seurattavaa riittää.

Numerolla 9: Miia "Mike" Bovellan: Mihin ihmetekoihin loppukauteen hurjaan vireeseen äitynyt UlmaLegenda Mike pystyykään? Vetten päällä kävely?

Numerolla 10: Jaana "Jaska" Saarivainio : Ulman naisten pistepörssin kärki, aina vaarallinen syöttökone, montako nappia tulee suoraan lapaan maalin eteen?

Numerolla 13: Anri "Tälli" Saarivainio: Ehtiikö joukkueen nurse kentälle ollenkaan, kun pitää teipata yhden nenä, toisen nilkka, kolmannen reisi ja neljännen käsi?

Numerolla 17: Heidi "Jaukkis" Jaukkuri: Miten monella tapaa peliä voi avata?

Numerolla 19: Hanne "Hantta" Kurkinen: Uskooko työterveyshuolto, että mustelmat ovat ihan oikeasti tulleet salibandyotteluissa?

Numerolla 23: Mira "Mirre" Soininen: Saako kukaan tai mikään rikottua gasellin pallonsuojausta?

Numerolla 24: MV Marjo "Martti" Husso : kumpiko kädestä irtoaa heitettäessä: pallo vai käsi?

Numerolla 26: Outi "Ode" Ronkainen: Saako Ode pelipallon kotiinsa?

Bonus: Kuinka monta minuuttia koutsi Kumpulainen on nukkunut edellisenä yönä ja miten pitkäksi risuparta on ehtinyt kasvaa? Kumpulainen on todennäköisesti lauantaina ensinnäkin ollut aamun töissä omassa firmassa mustekasettien parissa, siirtynyt siitä suoraan iltavuoroon keilahallin kassalle ja tämän jälkeen jakanut postia koko yön. Tämän lisäksi auto on todennäköisesti rikkoutunut ja mieli on terässä.

Ja millä keinoin koutsi Ruotanen saa tulenliekit syttymään ja palamaan Ulman Naisten silmissä?

On upeaa mennä taas, huh huh, kun on lieskoja liikenteessä!

25.03.2017PARAS PÄIVÄ IKINÄ 26.3.2017- Tuu messiin!
04.03.2017Mitä meille kuuluu?
27.11.2016Kotiturnaus fiilistelyä 20.11.2016
02.10.2016Ei vielä pisteille - Studentia 24.9.2016
24.09.2016Avauspamaus 24.9.2016
01.06.2016PELAAMAAN?
05.04.2016Kaikki hyvä päättyy aikanaan..
22.03.2016Naiset selvittivät tiensä II-divarin loppusarjaan!
15.03.2016Runkosarja on taputeltu - Joensuu 13.3.2016
07.02.2016Joensuu 30.1.2016 - kuudes turnaus

Siirry arkistoon »